Simona Florescu, semne dincolo de m0arte de la Ion Dichiseanu: ”Ar zice lumea că sunt nebună”

Simona Florescu a rămas cu un gol imens în suflet, după ce tatăl fiicei sale s-a stins din viață. Artista a trăit o poveste de dragoste timp de 22 de ani alături de Ion Dichiseanu, iar m0artea lui a făcut-o să sufere cumplit, deși erau div0rțați. Simona Florescu a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV, că fosul ei soț îi apare mai mereu în vis.

„Eu nu cred că iubirea se termină vreodată, ea se transformă. L-am visat, iubirea nu s-a terminat. Dacă aș începe să povestesc, ar zice lumea că sunt nebună. Comunicarea există și ea îmi dă certitudinea că există viață dincolo de m0arte! Dacă mie îmi spunea anul trecut cineva că se va întâmpla ceva cu Dichi anul acesta, nu-l credeam. Era un om în putere, foarte bine’, a povestit acesta, cu lacrimi în ochi, la emisiunea „Exclusiv Vip’, de la Prima TV.

Simona Florescu, melodie pentru Ion Dichiseanu
Artista a div0rțat de marele actor în 2009, după 22 de ani de căsnicie. Simona Florescu l-a cunoscut pe Ion Dichiseanu când ea avea 19 ani, iar el 54. Vârsta a fost doar o cifră pentru ei și asta nu i-a împiedicat să se căsătorească.

După moartea lui Ion Dichiseanu, Simona Florescu a compus o melodie pentru el. „Nu am regrete! Chiar și faptul că m-am căsătorit cu Dichii și era o diferență de vârstă foarte mare între noi, nu am regrete. Am scris versurile unei melodii pentru Dichi. Am făcut acestă melodie de un an și tot încercam să-i fac versurile.

Rămăsese așa, nu-mi ieșea ultima strofă. Am făcut-o abia după ce a mur1t el. Sună așa: Te așteaptă marea cea albastră, te așteaptă luna la fereastră, de acum te aștept în visul meu și un dor nespus vei fi mereu, a mai spus artista.

Simona Florescu s-a restras la mare
După m0artea lui Ion Dichiseanu, Simona s-a retras pentru o perioadă la mare, acolo unde are concerte. Artista nu poate uita niciodată clipele petrecute alături de fostul ei soț.

„Cânt la mare din 11 iunie, dar mie nu-mi place marea, de două ori am fost la plajă de când am venit aici. Lui Dichi îi plăcea foarte mult, era îndrăgostit de mare. Ani de zile veneam cu el în Mangalia, la tratament. Din 1990 până în 2006, veneam în fiecare an la mare. Stătea pe terasă și ore întregi vorbea cu marea. Acum nimic nu este ca înainte. În acest moment îmi câștig singură existența din cântat, asta mă ajută să merg mai departe. Viața trebuie să meargă mai departe’, a mai povestit Simona Florescu.