Loredana, schimbare de look. Artista a revenit la coafura cu breton care a consacrat-o în ’98. Cum arată

Loredana, schimbare de look. Artista a revenit la coafura cu breton care a consacrat-o în ’98. Cum arată

Loredana este adepta schimbărilor și surprinde de fiecare dată cu tilul său neconformist. De această dată, îndrăgita artistă și-a schimbat coafura și pare că a revenit la un look care o caracteriza cu mulți ani în urmă.

Loredana nu se rezumă niciodată la o apariție simplistă, ci vrea să iasă din obișnuit într-un stil original, lucru care o face să devină atât de admirată în rândul a milioane de români.

Cu mai bine de 500.000 de urmăritori doar pe pagina oficilală de Instagram, artista face furori de fiecare dată când postează o fotografie. Loredana ajunge foarte repede în centrul atenției și cert e că puține femei ar avea curajul să îndrăznească atât de mult precum o face celebra cântăreață.

Cum îi stă Loredanei cu breton: “Viața este despre schimbări”

Loredana este una dintre cele mai apreciate vedete din România, iar prezența ei extrem de volubilă este savuroasă și inspiră extrem de multe doamne și domnișoare. Artsita a reușit de-a lungul anilor să se reinventeze și să își surprindă fanii cu noutatea stilului ei.

Loredana și-a făcut breton și nu s-a dezis de la culoarea care a consacrat-o: blondă. Vedeta din România a făcut furori cu noua transformare și chiar ea a pus în descrierea fotografiei: “Viața este despre schimbări”.

Loredana a mai avut coafura cu breton înainte de anii 2000, când făcea furori și pe atunci cu okk-urile sale.

Marea artistă a dat dovadă de-a lungul timpului că este o fire excentrică și liberă, care se exprimă atât muzical, cât și vestimentar așa cum simte.

Aceasta a intrat în pas cu moda și a purtat o pereche de pantaloni cu despicătură sus, acolo unde ar ajunge bata de la lenjeria intimă. Loredana a reușit să încingă imaginația urmăritorilor și să dea dovadă încă o dată că pentru ea barierele sunt doar niște iluzii ce nu merită alimentate, motiv pentru care îmbracă orice ținută își dorește.

Loredana, adevărul despre operațiile estetice pe care le are

Loredana este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, care și-a clădit un imperiu datorită talentului său și a personalității sale efervescente. Aceasta arată impecabil la vârsta de 51 de ani, motiv pentru care mulți susțin că operațiile estetice au ajutat-o. Loredana a rupt tăcerea și a vorbit despre intervențiile la care a apelat.

În cadrul unui interviu la Antena Stars, Loredana a vorbit deschis despre mai multe aspecte importante din viața sa, printre care și secretul tinereții sale. Reporterul a pus punctul pe “i” și a întrebt-o pe Loredana dacă are operații estetice și ce a făcut ca să arate atât de bine.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri. Nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate. Cine știe!? Nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente, sunt chestii totaal neinvazive care te ajută să fii oau!”, a povestit Loredana Groza, în exclusivitate, la Antena Stars.

Loredana susține că nu a apelat la bisturiu, ci dă e înțeles că a făcut tratamente și a adoptat uns til de viață sănătos, dar și că a fost înzestrată natural cu forme voluptoase.: “Am avut de la natură noroc că m-am născut de la natură cu dotările de rigoare și nu am avut nevoie să completez. (…) E o muncă grea să arăti bine, nu e ușor”, a mai adăugat Loredana.