Le privesti si nu te mai saturi! Cine sunt gemenele care au cucerit lumea prin frumusetea lor radianta

Gemenele identice Leah Rose și Ava Marie au fost desemnate cele mai frumoase gemene din lume, de numeroși internauți.

Gemenele Clements, așa cum mai sunt cunoscute, s-au născut în anul 2010, pe 7 iulie. Încă de când erau numai bebeluși, mama lor, Jaqi, a primit o mulțime de complimente și remarci legate de frumosețea fetițelor.

in aceste motive, Jaqi a semnat inițial un contract de modeling pentru fiicele ei, pe care ulterior l-a retras, considerând că era prea devreme pentru o carieră în acest domeniu.

Însă, atunci când fetițele au împlinit 7 ani, mama lor a luat-o ca pe un semn. Pe data de 7 iulie 2017, a postat prima imagine cu gemenele, pe Instagram.

citeste si

Bătrâna l-a lăsat pe un om al străzii să doarmă o noapte în casa ei, dar când s-a trezit a avut surpriza vieții ei care a schimbat totul! Uite ce i-a făcut el pe timpul nopții:

O femeie din Texas, SUA, i-a permis unui om al străzii să doarmă într-o noapte foarte friguroasă în casa ei, i-a dat mâncare caldă și a avut grijă să aibă tot ce îi trebuie. Cum a răsplătit-o?

Când bătrâna s-a trezit în mijlocul nopții a fost șocată: doamna de 66 de ani locuia împreună cu cele două nepoate ale sale la marginea orașului. Se pare că în toiul nopții bărbatul, pe nume Smith, a fost trezit de un zgomot puternic.

El a decis să nu o trezească pe femeie, ci să meargă să investigheze el însuși ce s-a întâmplat. El a presupus că cineva încerca să pătrundă în casă, dar nu avea dreptate. când s-a apropiat de ușa dormitorului femeii a auzit trosnituri și a simțit miros de fum. La scurt timp întreaga casă era învăluită în fum, dar Smith a reacționat rapid, focul izbucnise de la mansardă.

Când a început să cadă tavanul camerei sale, bătrâna încă dormea, Smith a sărit spre ea, a ridicat-o din pat și a scos-o afară. Apoi el și-a adus aminte că în aceeași casă mai erau și copii, așa că a intrat încă o dată în norii de fum și le-a salvat pe cele două nepoate ale femii care a fost atât de bună cu el.

La scurt timp după ce toți au fost scoși din casa veche de 40 de ani, totul a fost cuprins de flăcări. Gestul acestei femei de a ajuta pe semenul ei i-a salvat viața!