ANDRA A RENUNȚAT LA RUȘINE ȘI S-A FOTOGRAFIAT ÎN COSTUM DE BAIE PE PLAJĂ. CUM ARATĂ CORPUL EI, DUPĂ A RECUNOSCUT CĂ S-A ÎNGRĂȘAT ENORM

Andra și Cătălin Măruță au plecat în vacanță cu cei doi copii! Cântăreața a renunțat la ideea că e urât să te afișezi în costum de baie, mărturisind în urmă cu ceva vreme că este un lucru destul de intim.

Andra Măruță este foarte atentă la imaginea ei și nu face nimic mult prea îndrăzneț în comparație cu alte vedete de la noi, în special artiști, care de multe ori apelează la fel și fel de artificii pentru a ieși în evidență și a rămâne în trend. Din acest punct de vedere, Andra rămâne Andra. Îndrăgita artistă știe să se facă iubită și plăcută fără să recurgă la lucruri care i-ar pune imaginea în pericol. De altfel, Andra are câteva reguli pe care nu obișnuiește să le încalce, cum ar fi că nu îi place să se pozeze în costum de baie și să posteze aceste poze.

Deși nici de această dată nu s-a fotografiat în toată spledoarea, căci, David, fiul ei, îi acoperea bună parte din corp, el stând în prim plan, vedeta s-a arătat, totuși, în costum de baie în fața fanilor. Aceasta a optat pentru un costum dintr-o bucată, negru și simplu.

„Unul născut iarna, unul primăvara și doi vara! Și cum majoritatea decide, nouă ne place tuturor VARA! Vă salutăm pe toți!”, a scris artista în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

În urmă cu mulți ani, Andra spunea într-un interviu că nu are fotografii în costum de baie, din cauză că nu îi place să se pozeze astfel. Mai mult, Andra consideră acest lucru mult prea intim.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime!”, a spus Andra într-un interviu.

În urmă cu aproape 14 ani, pe vremea când Andra era la începtul relației cu prezentatorul Cătălin Măruță, paparazzii au suprins-o pe vedetă în costum de baie și cu niște forme de invidiat. Cei doi soți erau într-o escapadă la malul mării, s-au luat în brațe, s-au sărutat și se bucurau de moment.