Adrian Minune, lecție de șmecherie pe șosele!

Unul e Adrian Minune, asta e sigur! Manelistul vrea să se asigure că iese în evidență oriunde ar merge, iar acum toți își vor da coate când va ieși la plimbare cu noul lui bolid de lux, ce valorează o avere.

Adrian Minune și-a achiziționat o nouă mașină, mai exact un bolid de lux ce aparține unui brand celebru, și este tare mândru. Atât de mândru, încât manelistul a publicat o serie de fotografii cu noua achiziție, la care a alăturat și un mesaj pentru invidioși. „Ceva frumos pt un om care muncește de mic.”, a scris Adrian Minune, în dreptul fotografiilor ce au strâns sute de like-uri, în doar câteva minute.

Noua mașină a lui Adrian Minune este o bijuterie foarte scumpă, ce valorează peste 350.000 de euro, cam cât cinci apartamente dintr-o zonă decentă din Capitală. Totodată, Adrian Minune și-a trecut numele „ADY” pe plăcuța de înmatriculare, pentru a nu mai fi nici un dubiu că el se află la volan.

Și-a făcut praf bolidul de lux, în 2013
În urmă cu șase ani, neatenția în trafic l-a costat scump pe Adrian Minune, care a fost implicat într-un accident de circulație, pe o stradă din București. Pentru că nu i-a acordat prioritate unei soferițe, în centrul Bucureștiului, cântărețul și-a distrus bolidul de 180.000 de euro. Pe atunci, a rămas și fără permis pentru două luni.