Mama gemenilor decedati din Ploiesti, aparitie neasteptata pe retelele de socializare, la doar două zile dupa inmormantare

Au trecut două zile de când gemenii de doar doi ani au fost înm0rmântați în sicrie albe. Iată ăc a venit și prima apariție pe rețelele de socializare, după ce a fost aspru criticată de sute de persoane.

Femeia și-a făcut un nou cont de TikTok, acolo unde a avut o revenire ”în forță”, cu filmulețele cu care deja i-a obișnuit pe internauți. Iată cum s-a filmat mama gemenilor decedați din Ploiești!

M0artea gemenilor din Ploiești a îndoliat o țară întreagă! Înm0rmântarea a avut loc în urmă cu două zile, cei doi fiind înmormântați în sicrie albe, iar la ceremonie și-au luat rămas-bun atât mama, cât și tatăl lor.

Mama gemenilor decedați din Ploiești, apariție neașteptată pe rețelele de socializare

Micuții au căzut de la etajul 10 al apartamentului în care locuiau, în Ploiești, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața. Mama gemenilor a fost externată de la Psihiatrie special pentru evenimentul dureros, pentru a-i conduce pe ultimul drum pe doi dintre copiii ei.

La scurt timp, femeia i-a șocat pe fani pe rețelele de socializare, având o revenire ”în forță”. În urma evenimentului dezastruos, contul ei de TikTok, acolo unde era extrem de activă, a fost blocat, însă femeia nu a lăsat lucrurile așa.

Andreea, mama gemenilor decedați, și-a făcut un nou cont de TikTok, cu un nume asemănător și a început să posteze din nou videoclipuri, în ipostazele care deja au consacrat-o. În cel mai recent videoclip, postat acum câteva ore, femeia fredonează versurile unei manele.

Cum s-a filmat Andreea, mama gemenilor decedați

Andreea fredona o piesă mai veche de-a lui Adrian Minune, scoțând în prim-plan versurile ”De-ar fi să o iau de la început, nu am nimic de pierdut”. În acest context, se pare că femeia suferă din dragoste.

Mai mult decât atât, mama gemenilor din Ploiești se pare că a fost destul de afectată de toate comentariile pe care le primea pe contul inițial de TikTok, așa că a oprit comentariile, așadar niciun internaut nu îi mai poate adresa vreo vorbă.

În plus, Andreea le-a promis ”fanilor” într-un mesaj pe contul ei de TikTok că o să intre în transmisiune LIVE și o să le povestească cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat, de fapt.

După tragedia din Ploiești, au ieșit tot mai multe detalii controversate la iveală despre mama gemenilor, despre cum își creștea copiii și cum își trăia, de fapt, viața. Chiar și fratele ei, Marius Andrei Bilică, a declarat că sora lui se învârtea în anturaje dubioase și practica pr0stituția.