Alexandru Padureanu se casatoreste la 6 luni de la decesul Corneliei Catanga

Alexandru Padureanu, fiul Corneliei Catanga, se casatoreste cu iubita lui din Statele Unite ale Americii, la aproape jumatate de an de la decesul artistei. Alexandru Padureanu a dat detalii despre nunta. Aurel Padureanu a fost cel care a facut anuntul.

Aurel Padureanu a anuntat ca Alexandru Padureanu urmeaza sa faca nunta cu iubita lui din America. Potrivit artistului, aceasta ii este alaturi de ani buni.

Cornelia Catanga si-a dorit ca fiul ei sa plece in Statele Unite, sa faca nunta si sa continue cu muzica.

Aurel Padureanu a mentionat ca va fi un eveniment restrans, vor participa doar apropiati si familia.
Dupa nunta, Alexandru Padureanu va pleca in America pentru a-si face un nume in lumea jass-ului.

„Luna aceasta sau luna viitoare. Am vorbit pentru copii si aceasta ar fi si dorinta Corneliei, ca feciorul meu cu fetita din SUA sa se casatoreasca. Facem un eveniment in familie.

Nu ne dorim sa facem cu muzica. Abia au trecut 5 luni si jumatate de la moartea Corneliei. Vreau sa ii cunun ca dupa, la sfarsitul anului sau la inceputul celuilalt, sa plece in America pentru un an, un an si jumatate.

Era dorinta ei cea mai arzatoare (n.r. a Corneliei Catanga) ca baiatul sa ajunga in Statele Unite. Pentru ca muzica lui, jazz-ul, nu prea e recunoscuta la noi. Am sa ma duc o perioada acolo. El nu concepe viata lui daca nu ma duc si eu sa stau cu ei acolo”, a spus Aurel Padureanu pentru Antena Stars.