S-A AFLAT! De ce părinții Luizei Melencu cred că fiica lor este vie. Ce scrisoare au primit de la Gheorghe Dincă și ce mărturii cutremurătoare a făcut: ”Am fost obligat să mint” BY ADMIN ON AUGUST 20, 2021

Au trecut doi ani de la di1spar1ț1a Luizei Melencu, după traged1a îngr0zitoare de la Caracal care a înmărmurit o Românie întreagă. Cu toate acestea, părinții fetei nu și-au pierdut speranța că, într-o bună zi, își vor putea strânge din nou fiica la piept. Iată ce scrisoare au primit părinții Luizei de la Ghe0rghe D1ncă și ce mărturii stranii a făcut acesta!

La doi ani de la dispariția fiicei lor, părinții Luizei Melencu o așteaptă pe fată acasă și cred cu tărie că ea nu este m0artă. O scrisoare pe care Gheorghe Dincă le-a trimis-o a creat o mulțime de controverse. Iată ce a putut scrie bărbatul!

De ce părinții Luizei Melencu cred că fiica lor este vie
Părinții Luizei Melencu au primit o scrisoare de la Gheorghe Dincă, iar mama fetei dispărute este convinsă că provine chiar de la el, deoarece scrisul este același cu cel din dosarele p0liției. ”Monstrul din Caracal” le-a spus părinților Luizei Melencu că fata nu a fost 0m0râtă, ci a fost fu rată.

De ce părinții Luizei Melencu cred că fiica lor este vie. Ce scrisoare au primit de la Gheorghe Dincă și ce mărturii cutremurătoare a făcut: ”Am fost obligat să mint”

Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă susține că a fost obligat să recunoască o crimă îngrozitoare pe care el nu a comis-o, iar Monica Melencu, mama fetei, a afirmat că aici îl crede pe bărbat.

Așadar, Gheorghe Dincă a recunoscut că primele declarații despre traged1e pe care le-a oferit p0lițiștilor sunt false și că, de fapt, a fost obligat să mintă.

”Am fost obligat să mint în primele declarații date de mine că eu am 0m0rât-0 și pe Luiza, deși nu știa nimeni de ea, că fusese la mine acasă, dar Ștefan înscenase totul în mintea lui, pentru că în acea noapte când a venit a adus și o plasă plină de oase arse și le-a băgat în butoi”, a scris Gheorghe Dincă.

Mama Luizei Melencu îl crede pe Gheorghe Dincă
Scrisoarea trimisă de ”monstrul din Caracal” are nici mai mult, nici mai puțin de șase pagini și cuprinde detalii de-a dreptul înfiorătoare. În continuare, Monica Melencu crede că Luiza este vie și vrea ca procurorii să își facă treaba și să fie găsită cât mai repede.

”De câteva ori specifică că el nu a uc1s-o. Asta e opinia mea. Că Luiza nu este m0artă și eu aici îl cred. Pe mine nu mă interesează de Dincă, pe mine mă interesează să spună unde e Luiza. Procurorii să plătească pentru ce s-a întâmplat”, a declarat Monica Melencu.

Mai mult decât atât, în rândurile pe care le-a scris, Gheorghe Dincă a afirmat că părinții Luizei Melencu sunt oameni cu bun simț și, în ultima pagină, le-a spus și să aibă grijă de ei.

Gheorghe Dincă le-a trimis o scrisoare și părinților Alexandrei Măceșanu, în care a recunoscut că a 0m0rât-o pe fată și le-a povestit părinților ei cu lux de amănunte cum s-a petrecut crima înfiorătoare. scrie spynews.ro