Gina Pistol se confruntă cu probleme în miez de noapte. Ce a pățit micuța Josephine: “S-a trezit plângând și…”

Gina Pistol se confruntă cu probleme în miez de noapte. Ce a pățit micuța Josephine: “S-a trezit plângând și…”

Viața Ginei Pistol s-a schimbat radical în urmă cu doar câteva luni, atunci când a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar micuța Josephine le face zilele mai frumoase.

Dacă până acum nu s-a confruntat cu probleme în creșterea micuței, ei bine, prezentatoare de la Chefi la cuț1te a fost luată prin surprindere chiar în toiul nopții. Ce a pățit Josephine și de ce s-a trezit plângând.

Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol are deja 5 luni de când a venit pe lume, iar pentru cei doi părinți a fost cea mai mare bucurie să-și strângă copilul în brațe. În tot acest timp, vedeta s-a bucurat de un copil cuminte, fără a întâmpina probleme de sănătate cu micuța Josephine.

Din nefericire, prezentatoarea Tv de la Chefi la cuțite s-a confruntat cu o situație care i-a dat bătăi de cap. Fără a mai ezita, vedeta le-a cerut ajutorul mămicilor care o urmăresc.

Gina Pistol, probleme cu micuța Josephine în miez de noapte
Gina Pistol a demonstrat de nenumărate ori că este o mamă cât se poate de grijulie și că are grijă ca micuței Josephine să nu îi lipsească nimic. Așa cum ne-a obișnuit deja, prezentatoarea de la Chefi la cuț1te postează zilnic momente din viața ei alături de iubitul ei soț și minunata lor fiică.

Vedeta nu ezită însă să povestească și problemele prin care trece, astfel fără a ascunde ceva, Gina Pistol a mărturisit în toiul nopții ci ce s-a confruntat doar cu câteva momente înainte.

Îngrijorată pentru stările fiicei sale, Gina Pistol le-a povestit fanilor că Josephine s-a trezit brusc plângând, ceea ce a speriat-o.

Aceasta a mărturisit că nu este de părere că ar putea să o doară ceva, deoarece după ce merge la ea să o liniștească, adoarme la loc fără probleme. Vedeta a cerut ajutorul și explicația mamelor care o urmăresc, poate vin chiar și cu un sfat.