S-a aflat! Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți cânte Pepe la nuntă

Care este tariful lui Pepe pentru un eveniment privat, în anul 2021? Iată cât cere!

Pepe este unul dintre cei mai cunoscui artiști din România. Cu o experiență vastă în domeniul muzical, el este unul ditre cei mai râvniți artiști pentru evenimente. „Latino lover-ul” este foarte apreciat pentru podcast-urile muzicale pe care le organizează pe contul lui de Youtube.

El aduce în fața telespectatorilor artiști foarte cunoscuți din țară, alături de care face un show de zile mari. Același lucru este valabil și pentru show-urile live.
Pentu un eveniment, Pepe percepe tariful de 3.000 de euro pe oră, arată un site specializat pe acest domeniu. Celebrul cântăreț a avut tot mai multe concerte în această vară, după ce restricțiile au fost relaxate, iar nunțile, botezurile și evenimentele private au fost tot mai multe, de dragul vremurilor în care virusul COVID-19 nu apăruse în viețile românilor.

Chiar dacă pe plan profesional este mereu pe o linie ascendentă, Pepe a trecut prin mai multe momente dificile pe plan personal. Artistul a divorțat în luna februarie a acestui an de fosta lui soție, Raluca Pastramă, alături de care are două fetițe.

Cântărețul și-a găsit din nou fericirea în brațele altei femei. Pepe și Yasmine Ody formează un cuplu de mai bine de câteva luni de zile, iar cântărețul pare mai fericit decât oricând. Fratele cântărețului, Giani Pascu, a declarat că lui Pepe i se citește fericirea pe chip în această perioadă.

„Dacă el nu vrea să facă tam-tam din toată situația asta, atunci îi voi respecta decizia. Tuturor ne-a fost greu, toamna trecută, când s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Am pus capul în pământ și nu am comentat nimic. La fel voi face şi acum, voi pune capul în pământ şi nu voi spune decât atât. Între acea perioadă şi prezent există o diferenţă.

Fratele meu, Pepe, astăzi e fericit. I se citeşte pe chip fericirea. E tot ce am de spus!”, a declarat Giani Pascu pentru Impact.