Sofia Vicoveanca, scandaI mare la concert: “Dumnezeu va face dreptate”

Sofia Vicoveanca a fost implicata intr-un scandal cu un grup de tineri imbracati in costume populare chiar in timpul unui concert pe care l-a avut in judetul Neamt.

Cantareata de muzica populara a inceput sa urle la tineri pentru ca au indraznit sa danseze in fata scenei. Spectatorii au fost socati atitudinea Sofiei Vicoveanca.

Cantareata a marturisit la Antena 3 ca regreta atitudinea pe care a avut-o fata de spectatorii sai.

”Imi cer iertare, a fost un gest urat din partea mea, nu stiu… imi pare rau, daca pot fi primite aceste scuze. Un gest care a iesit fara sa imi dau seama, altceva nu pot sa spun, a fost foarte urat din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanta.

Dar nu sunt lucruri care sa ma scuze de iesirea mea urata, foarte, foarte urata. Imi cer iertare… Daca pot fi iertata, daca nu… Dumnezeu va face dreptate” a spus artista, in direct la Antena 3.

Momentul a fost filmat de un spectator si a fost publicat pe Facebook, iar internautii au condamnat atitudinea artistei.

„Zici ca platesti cantaretul ca sa faca atmosfera frumoasa si ea rage ca un capcaun la niste copii. Intrebarea mea este: ce o fi fost in sufletul copiilor dupa o astfel de situatie? Cel mai probabil unii aveau lacrimi in ochi…

Ne dorim ca peste tot in lume sa ne promovam tinerele mladite imbracate in portul nostru stramosesc insa, atunci cand nu suntem super mediatizati la un astfel de festival local, avem iesiri rautacioase si pline de egoism! Pacat… este loc pe pamant si sub soare pentru fiecare… ca altfel Dumnezeu nu ar fi permis venirea noastra! Pentru noi, tinerii imbracati in portul popular valoreaza mai mult decat doamna interpreta!”

“Am apreciat-o de mic copil, am crescut cu piesele ei, dar odata cu trecerea timpului, si-a dat arama pe fata.. Aici nu mai este vorba nici despre varsta, nici despre succesul ei… o rautacioasa a fost toata viata ei, n-a mai incaput nimeni de ea, stiu din povestile altor artisti din generatia ei si nu numai…Pacat de toate piesele absolut superbe, pacat de prezenta scenica, daca atunci cand coboara de pe scena, are numai rautate in suflet”.

“Nu as fi grezut niciodata , ca este o asa femeie de ce-a mai josnica speta” au transmis internautii.