Horoscop 13-20 septembrie 2021: Ploua cu NOROC peste 3 zodii

Berbec
Te simți bine în compania cuiva, dar nu știi dacă este vorba de sentimente de iubire. E mai bine să aștepți să treacă puțin timp și să vezi cum evoluează lucrurile.

Taur
Nu accepți părerile nimănui la locul de muncă și vrei să faci totul ca tine. Nu te enerva dacă unele persoane vin cu diverse sugestii, poate ar trebui să le iei în considerare.

Gemeni
Nu știi exact ce îți dorești și este momentul perfect să analizezi lucrurile. Trebuie să descoperi ce vrei cu adevărat înainte de a lua decizii importante în viața ta.

Rac
Ai o atitudine emotivă și iei personal tot ce îți spun cei din jur, chiar dacă nu au intenția de a-ți reproșa ceva. Nu te mai stresa din cauza unor astfel de lucruri, altfel îți ruinezi toată ziua.

Leu
Ai foarte mult de lucru și refuzi să iei pauze, vrei să termini totul la timp. Chiar dacă dai dovadă de ambiție, nu lăsa oboseala să te doboare, ai nevoie de odihnă din când în când.

Fecioară
Renunță la anumite activități dacă acestea îți ocupă prea mult timp și simți că nu-ți folosesc deloc. E important să faci bine mai puține lucruri și să nu ajungi la epuizare.
Balanță
Ai capacitatea de a-i ajuta pe ceilalți să rezolve o problemă, așa că nu-i refuza pe cei dragi dacă îți cer ajutorul. Sprijinul tău ar putea conta foarte mult pentru cineva.

Scorpion
Nu lăsa micile certuri să-ți strice relațiile cu peroanele dragi. Mai bine găsește o cale de rezolvare și renunță la orgoliu, nu te ajută cu nimic.

Săgetător
Trebuie să te apuci de o activitate pe care o tot amâni de ceva timp, poate și un proiect. Nu trebuie neapărat să-l termini, dar măcar nu mai amâna, e timpul să începi să lucrezi la ce ți-ai propus.

Capricorn
Generozitatea este trăsătura ta principală, dar nu-i lăsa pe unii oameni să profite de acest lucru. Ajută-i pe cei dragi și fii alături de persoanele care au nevoie de un sprijin.

Vărsător
Vrei să faci ceva diferit și e momentul perfect să-i faci o vizită unei persoane pe care nu ai văzut-o de mult timp, sau măcar să o suni. Nu mai sta pe gânduri și treci la fapte.

Pești
Nu ai chef de nimic, dar ai câteva lucruri importante de făcut și trebuie să te concentrezi măcar puțin. Încearcă să te aduni și să rezolvi lucrurile.