Câți ani are Abi Talent și care este numele lui real

Abi Talent este unul dintre artiștii momentului, însă, chiar și așa, nu multe lucruri se știu despre viața vedetei din spatele faimei. Astfel că acum vă descoperim vârsta tânărului, numele său real, dar și studiile pe care le are cântărețul.

Abi Talent sau ”Regele României”, așa cum se autointitulează, este cunoscut atât datorită pieselor sale cu care ajunge în topurile muzicale, dar și prim prisma scandalurilor în care se implică, cel mai discutat fiind cel împotriva lui Alex Velea.

Însă, deși este mereu în prim-plan, se pare că mulți dintre cei care-l apreciază nu prea știu multe lucruri despre viața sa de dincolo de faima de care se bucură de câțiva ani. Astfel, vă spunem că Abi Talent este doar numele de scenă, dar și că vedeta a cunoscut celebritatea la o vârstă fragedă, chiar din timpul adolescenței.

Abi Talent a cunoscut succesul în anul 2018, atunci când a lansat prima sa piesă ”Papuci Gucci” cu care a făcut furori și a urcat imediat în topurile muzicale. De atunci, tânărul care acum are 20 de ani, a fost numai în lumina reflectoarelor, ținând ocupată prima pagină a tabloidelor. Însă, mai mult decât atât, artistul, ajuns acum la vârsta maturității, are doar opt clase, mărturisind că s-a lăsat de studii din cauza profesorilor.

„Da, m-am lăsat de școală în clasa a 8-a, dar am avut un motiv, SUNT ȚIGAN și mulți profesori din România sunt rasiști, de-aici trageți și voi concluzia, în fine, fie că ai 8 clase, fie că ai 3 facultăți, e același lucru în România”, scria Abi Talent pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, conform datelor sale, deși multă lume nu știe, Abi Talent este în buletin Alberto Panțic, acesta fiind numle său real. Tânărul a recurs la adoptarea unui nume de scenă pentru o mai mare atenție în lumea mondenă, dar și de dragul faimei de care se bucură acum. Pe lângă acest nume de vedetă, el își mai spune și ”Regele României” sau ”idolul la femei”.