Soacra Gabrielei Cristea, mărturisiri despre relația pe care o are prezentatoarea TV cu Tavi Clonda. Ce se întâmplă în casa lor

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au o căsnicie fericită de mai bine de cinci ani și doi copii împreună. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare și s-au îndrăgostit iremediabil.

Celor doi soți nu le-a stat nimic în cale, nici măcar vârsta. Diferența dintre ei este de cinci ani, însă acest lucru nu a fost niciodată un impediment în relația lor.

În cadrul reality show-ului Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea, de la Antena Stars, mama lui Tavi a făcut dezvăluiti din relația celor două vedete.

Gabriela (46 ani) și Tavi (41 ani) formează o familie de mult timp și se mândresc cu ceea ce au reușit să clădească. Cei doi se bucură de fiicele lor Victoria și Iris, iar mama lui Tavi este cea care le dă o mână de ajutor ori de câte ori este necesar.

Soacra vedetei a mărturisit cum a fost prima dată când aceasta a aflat că moderatoarea TV, Gabriela Cristea, urmează să-i fie noră: „Au venit pe la mine, nu era încă nora mea. Ce să spun? Nu știam ce să fac, așa niște emoții aveam. Ea era cunoscută, Tavi era copilul meu, era altceva, dar ea era cunoscută pe la emisiuni, moderatoare de emsiune, era în televiziune. Aveam niște emoții, să fie toate în regulă. Am șlefuit tot pe acolo, am curățat, deși e curat la mine întotdeauna. Am schimbat lustra din camera de zi. Aoleu cu ce emoții i-am așteptat. Am făcut ce-am știut eu mai bine acolo să aranjez frumos masa”, mărturisește soacra Gabrielei Cristea.

Aceasat a fost copleșită de emoții, dar și bucuroasă că fiul ei este pe cale să-și găsească fericire și să se așeze la casa lui. Până la a se căsători a fost numai un pas, iar cei doi și-au făcut un obicei din a petrece timp împreună cu familiile lor. Soacra Gabrielei spune că au urmat zile de sărbătoare când veneau la ea și se distrau.

Gabriela venea cu miel la soacră acasă, iar împreună îl pregăteau pentru masa festivă. Familia lui Tavi a primit-o pe Gabriela Cristea cu brațele deschise, iar venirea pe lume a fetițelor a fost un motiv în plus de fericire.

„Cred că se merită unul pe altul. Sunt potriviți, sunt suflete pereche. Tavi este un băiat sufeltist, cred că se vede, lumea știe deja nu trebuie să o spun eu că nu prea-i place să-l laud, dar am pe cine lăuda pentru că este un soț, un tată, un fiu așa de nădejde și implicat maxim în problemele familiei. Și ea este o fată bună, o fată de nota zece, e gospodină bună, arată bine. Se potrivesc. A fost primită cu bucurie și soțul meu s-a bucurat foarte mult”, spune mama lui Tavi Clonda.