Ce a ajuns sa faca Ana Porgras pentru bani, dupa Survivor Romania. Toata lumea a vazut imaginile

Ana Porgras a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor Romania. Telespectatorii Kanal D o stiau deja drept una dintre cele mai mari campioane din gimnastica, dar a reusit inca o data sa cucereasca inimile tuturor.

Nici macar conflictele dure cu Zanni, care au inceput dupa marea finala, nu i-au facut pe fanii ei sa se indeparteze de ea. Inainte de emisiune, frumoasa bruneta muncea ca manichiurista in Brasov. Din fericire pentru ea, aparitia de la Kanal D i-a adus sansa de a produce si mai multi bani.

Fosta Faimoasa este activa pe retelele de socializare, iar postarile ei atrag instantaneu reactii numeroase din partea fanilor. Asa au putut observa multi care este noua ei sursa de venit.

La fel ca multe alte vedete de la noi, Ana castiga acum bani frumosi din contractele de publicitate. Cu siguranta, fiind atat de iubita de public, companiile o platesc suficient pentru fiecare postare de acest gen, de pe Instagram.

“Am avut ceva banuti pusi deoparte cand m-am retras din activitate. A venit si renta viagera, care m-a ajutat enorm. Acum primesc in jur de o mie de euro pe luna. N-au fost putine momentele in care palmele imi sangerau de la diferite exercitii, in special la paralele.

N-aveai timp insa sa te plangi. Te trata imediat medicul si trebuia sa mergi mai departe. Palmele rupte erau chestii prea mici ca sa te opreasca din pregatire. Parintii au divortat cand aveam 13-14 ani. Eram deja la centrul de la Onesti, iar episodul m-a afectat.

Nu intelegeam cum a fost posibil, dar, cu mintea si gandirea de acum, spun ca au facut bine cand au luat acea decizie. Tin in continuare legatura si cu mama, si cu tata. Sunt parintii mei, restul nu mai conteaza”, povestea Ana Porgras in trecut, conform GSP.