Traged1e de proporții! A căzut de la etajul trei, în timp ce făcea un selfie

În ultima vreme am auzit de tot felul de evenimente extrem de neplăcute, accidente grave. O traged1e de proporții a avut loc în Italia, iar protagonista este chiar o româncă. În timp ce încerca să își facă un selfie, tânăra de doar 27 de ani a căzut în gol, de la etajul trei.

O tânără în vârstă de 27 de ani din România, stabilită în Italia, a trecut prin clipe de c0șmar. Pentru început, ea a mers la o petrecere alături de mai mulți prieteni. Lucrurile s-au desfășurat normal, toată lumea s-a distrat, au dansat și au consumat alc00l, fără să se gândească la ce urma să se întâmple.

Tânăra a petrecut ore întregi alături de prieteni și, spre finalul petrecerii, a vrut să im0rtalizeze momentul. A încercat să facă câteva fotografii și, când încerca să facă un selfie, traged1a a avut loc: românca s-a apropiat prea mult de balconul apartamentului și s-a dezechilibrat.

Tânăra a căzut în gol de la etajul trei. Celelalte persoane aflate la petrecere au auzit bubuitura și au intervenit imediat. Au sunat după ajutoare și la fața locului au sosit echipajele de salvare. V1ct1ma a fost găsită pe asfalt, în fața blocului.

Din fericire, ea era conștientă și a cooperat cu medicii. Tânăra a fost transportată la Spitalul „Nicola Giannettasio” din Rossano, pentru că starea ei nu era una tocmai bună. S-a ales cu fracturi grave la ambele picioare și alte răni mări. Din fericire, este în afara oricărui pericol.

P0lițiștii au deschis o anchetă, pentru a afla cum s-a produs exact accidentul. Cei de la fața locului, de la petrecere, spun că ea consumase alc00l și acesta putea fi motivul pentru care s-a dezechilibrat. Tânără neagă orice zvon legat de o încercare de s1nuc1dere, explicând că nu a fost intenționat ce a făcut.