Iată cum arată vaduva lui Petrică Cercel, celebrul manelist din garda veche! Imagini rare cu frumoasa lui soție

Este doliu în lumea maneliștilor, Petrică Cercel s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Iată ce avere a lăsat urmașilor și cine este femeia care i-a dăruit trei băieți.

Pe parcursul carierei sale, Petrică Cercel a avut un succes deosebit,
iar acest lucru putem spune și despre viața personală.

Deși a fost o persoană foarte cunoscută, puțină lume știe cum arată soția sa alături de care a trăit de peste 35 de ani și care i-a oferit trei băieți, Florin, Ionuț și Ami.

Cine este și cum arată văduva lui Petrică Cercel
Petrică Cercel a fost căsătorit cu soția sa, Ana, mai bine de 35 de ani. Chiar dacă el a fost o persoană extrem de cunoscută, soția sa a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

În urmă cu câteva luni, femeia care i-a dăruit lui Petrică Cercel trei copii, declara că ea se ocupă de treburile casnice ale familiei și se caracterizează o femeie puțin geloasă.

”În familia noastră eu gătesc, ele (nr. soțiile copiilor) doar mă ajută. Fac la ele acasă. Eu ca soție sunt geloasă așa ca orice femeie”, a declarat Ana, soția manelistului.

De-a lungul vieții, celebrul Petrică Cercel s-a lăudat cu soția și copiii săi, acesta fiind foarte familist. Ionuț și Florin Cercel, doi dintre cei trei copii, i-au călcat pe urme artistului, lucru care l-a făcut și mai mândru, căci există cineva care îi duce munca mai departe.

”Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți.

Iubim siplitatea, nu suntem fasonați. Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, a spus Petrică Cercel, în cadrul emisiuni TV.

Ce avere a lăsat în urmă Petrică Cercel
De-a lungul carierei sale, Petrică Cercel a câștigat mulți bani. Însă, nu se știe exact ce avere a strâns manelistul până în momentul în care a încetat din viață.

Totuși, un lucru este cert, familia a fost singura lui avere, așa cum spunea Perică Cercel într-o melodie de-a lui.

„Adevarata mea avere si mangaiere
Sunt doar copii mei
Ei sunt diamanetele mele florile mele
Sunt ochii mei”, sunt câteva versuri dintr-o melodie celebră a

lui Petrică Cercel. scrie mgnews.ro