Într-o dimineață de iarna, un soț și soția lui blondă, ascultau la radio în timpul micului dejun.“Astăzi o sa fie 8-10 cm de zăpadă. Vă rugăm să parcați mașinile pe partea de stradă cu casele numerotate cu numere pare

Într-o dimineață de iarna, un soț și soția lui blondă, ascultau la radio în timpul micului dejun.“Astăzi o sa fie 8-10 cm de zăpadă. Vă rugăm să parcați mașinile pe partea de stradă cu casele numerotate cu numere pare, ca să se poată trece cu plugurile de zăpadă.”Soția se duce repede și mută mașina.

O săptămână mai târziu, dimineața, mic dejun, radio:“Astăzi o sa fie 10-12 cm de zăpadă. Vă rugăm să parcați mașinile pe partea de stradă cu casele numerotate cu numere impare, pentru ca să se poata trece cu plugurile de zăpadă.”

Soția iar se duce și muta mașina pe partea respectivă. O săptămână mai târziu:“Astăzi o să fie 12-14 cm de zăpadă. Vă rugăm să parcați…..”

Și se întrerupe curentul. Soția confuză și îngrijorată întreabă:– Dragul meu, nu știu ce să fac.

Pe ce parte a străzii trebuie să parchez mașina? Soțul, cu o voce caldă și înțelegătoare, cum o au toți bărbații ce sunt însurați cu blonde, spune:

– Draga mea, dar de ce nu lași tu mașina în garaj, de data asta?😇😆😅

Tânara învatatoare îi învata pe copii cum functioneaza magnetii si la ce pot fi ei folositori. Le-a explicat ca magnetii pot ridica cuie si tot felul de alte obiecte mici din metal.

Acum, ca sa îi distreze, le zice o ghicitoare:- Numele meu începe cu “M” si ridic tot felul de lucruri. Cine sunt?Bula din prima banca:- Esti o Mama!😇Sunt bancuri si trebuie tratate ca atare!