Iată cum s-au îmbrăcat oamenii la înmormântarea lui Petrică Cercel. E ceva unic în România

Rudele și apropiații îl conduc pe Petrică Cercel pe ultimul drum. Aceștia au luat o decizie drastică cu privire la îmbrăcămintea pe care ar trebui să o aibă toți cei ce își doresc să își aducă omagiul la cimitirul unde artistul își va duce somnul de veci.

Ce reguli au fost impuse pentru înmormântarea lui Petrică Cercel
Moartea lui Petrică Cercel a îndurerat multe persoane. Cunoscutul artist a lăsat un doliu imens în inimile fanilor, iar familia trece prin clipe dificile. Acesta a decedat după ce s-a internat la spital în stare gravă, fiind infectat cu virusul Covid-19.

Din păcate, organismul său a pierdut lupta cu boala pe data de 16 septembrie, iar vestea a venit ca un trăznet pentru rudele ce îl adorau. Sicriul cu trupul său neînsuflețit la cimitirul Ghencea din Capitală, acolo unde o să fie înmormântat artistul ce și-a încheiat socotelile lumești înainte de vreme.

Inițial, familia anunțase că funerariile o să înceapă la ora 14:30, dar acestea au fost devansate pentru ora 16:00. La cimitirul Ghencea au apărut și autoritățile pentru a se asigura că totul decurge fără probleme.

Rude, prieteni și colegi de breaslă și-au făcut apariția pentru a-și prezenta condoleanțele.

Ce au ales să poarte rudele lui Petrică Cercel la înmormântare
Adrian Minune a apărut la înmormântarea manelistului Petrică Cercel, acesta fiind îndurerat de trecerea în neființă a cântărețului.

Artistul o să fie condus pe ultimul drum, iar apoi apropiații o să meargă la parastasul organizat de familie, unde o să se servească berbecuț la proțap, potrivit Cancan.

De asemenea, rudele au impus câteva reguli. Presa are accesul interzis la înmormântare, iar toți cei care își doresc să îi aducă un omagiu artistului trebuie să vină îmbrăcați în alb. Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, a venit cu o rugăminte pentru toți ce o să îl conducă pe ultimul drum pe Petrică Cercel.

Petrică Cercel, condus pe ultimul drum

Acesta a rugat persoanele ce își doresc să participe la înmormântare să poarte o cămașă albă sau un tricou alb. Între timp, Florin Cercel, unul dintre copiii lui Petrică Cercel, a ajuns la cimitir îmbrăcat în negru, spre deosebire de frații lui ce au respectat regula.

„Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ. Dar, din păcate, soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!!

Țin să precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul Lui Petrică Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb.

Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Daniel Ionescu, pe Facebook. scrie playtech.ro