Horoscop rune 11-17 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Berbecii incep o viata noua, Taurii si Balantele se vor bucura de schimbări importante.

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021. Numerologul a dezvăluit, sâmbătă seara, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse darurile runelor pentru zodii. Trebuie să ne așteptăm la multe schimbări, dintre care unele foarte importante.

Runele aduc schimbări încă de duminică, 10.10, pentru aproape toate zodiile, după cum a anunțat numerologul Mihai Voropchievici.

În vreme ce Berbecii încep o viață nouă, Taurii și Balanțele se vor bucura de schimbări importante. Mai multă răbdare este sfatul runelor pentru Gemeni și Scorpioni.

În schimb, Fecioarele trebuie să producă singure o schimbare în viața lor, a tacticii!

HOROSCOP RUNE 11 – 17 octombrie 2021.

BERBEC

Berbecul e pregătit pentru săptămâna următoare să înceapă o viață nouă. Asta însemnând o renaștere în toate planurile. Și disponibilități fizice și psihice.

TAUR

Taurul este pe punctul să se mute din casă sau de la serviciu. Tot schimbări. Vor acționa foarte eficient într-una din cele două aspecte.

GEMENI

Gemenii au o săptămâna în care oricând pot să pornească uraganul. Pentru ei, portalul a venit cu o doză de energie prea mare, și fiind doi într-unul, nu știu cum să își dozeze aceste surplusuri de energie. Runa va sfătuiește să fiți calmi, că veți câștigă tot voi în final, dar e mai bine fără ceartă.

RAC

Racul este într-o săptămâna de atenționări, mesaje, scrieri, telefoane. Comunicare peste cât se poate. Dar un mesaj dintre toate astea va fi extraordinar de important.

LEU

Leul intră pe o pojghița de gheață foarte subțire. O săptămâna în care trebuie să dea dovadă de foarte multă prodenta, la ceea ce fac, cum acționează. Atenție la neatenție. Și mici accidente.

FECIOARA

Fecioara e sfătuită să abordeze altfel toate problemele care îi interesează. Schimbați tactică. Ai făcut ceva prost, faceți ceva bun. Celui căruia i-ați dat prea mult, mai tăiați din porție.

BALANTA

Pentru Balanțe săptămâna următoare vine cu un adevăr foarte important, care vine cu un marcaj benefic în viață. Care ți-o poate schimbă sau ți-o poate marca. Poate să vină și ceva care nu îți place.

SCORPION

Scorpionul e veșnic nerăbdător și vrea totul ieri sau alataieri. Aveți răbdare și toate lucrurile plăcute vor veni în viață voastră săptămâna următoare. Nu forțați norocul.

SAGETATOR

Săgetătorul intră într-o atenționare totală. Se învăluie într-o aura de mister, sunt greu de decodificat, răspund sau nu răspund. Sunt într-o perioada de a-și rezolva problemele sufletești de trei ori, că divinitatea așa vine.

CAPRICORN

Capricornul are două mesaje clare: relaxați-va și nu va mai faceți griji raportate la starea de sănătate a rudelor, a altor persoane apropiate, pentru că stare lor este bună. Bucurați-va că este așa.

VARSATOR

Vărsătorul a mai avut astfel de aventuri. El este în permanentă în căutarea dragostei noi. Ceva nou, fierbinte. La ei portalul asta este cu deschiderea opțiunilor amoroase.

PESTI

Iar Peștișorii, că de obicei, norocul la bani, la cadouri. Certitudine că cineva care se gândește intens la voi va va trimite un cadou minunat.