Vulpita a nascut in urma cu cateva ore.

Vulpița și Viorel au postat pe rețelele sociale o fotogra cu un bebeluș, proaspăt adus pe lume.

Veronica Vulpița traversează pentru a doua oară cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei, aceea de a fi însărcinată și de a purta în pântece un bebeluș.

În urmă cu câteva ore, aceasta a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a postat o poză pe InstaStory cu un nou-născut.

Vedeta de televiziune așteaptă un băiat, iar în luna februarie se afla în luna a șaptea de sarcină. Acum, internauții se întreabă dacă nu cumva Vulpița a născut înainte de termen. Potrivit lui Viorel, aceasta ar fi fost programată pentru naștere la finalul lunii aprilie.

Vulpița a născut în urmă cu câteva ore?

Nu este niciun secret faptul că Veronica își dorește enorm să redevină mamă, iar de acastă dată a fost binecuvântată cu un băiețel. Vedeta de televiziune a început un nou capitol alături de soțul ei, Viorel Stegaru, cu care a terminat războiul și acum așteaptă să redevină părinți.

După ce ambii au părăsit lumina reflectoarelor, s-au apucat serios de muncă, iar în prezent sunt angajați la o firmă de curățenie din București.

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău.

Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu”, a declarat Viorel Stegare în urmă cu ceva vreme.

Deși cu o sarcină avansată, Vulpița nu s-a dat înlături de la muncă, ba mai mult, aceasta lucrează din greu pentru a avea resursele financiare necesare de a ale oferi copiilor ei tot ce este mai bun.

Vulpița și Viorel Stegaru au devenit părinți pentru a doua oară?

Aceasta are o comunitate numeroasă pe Instagram, de circa 200 de mii de urmăritori, care vor să știe fiecare detaliu al vieții ei. Recent, pe InstaStory, în urmă cu câteva ore, Vulpița a postat o fotografie care i-a luat prin surprindere pe fani. Fără a adăuga niciun cuvânt aceasta a încărcat o poză cu un nou-născut, însă fără a-i descoperi și chipul.

Viorel Stegaru a redistribuit pe pagina sa această fotografie, de asemenea, fără să dea vreun detaliu legat de nașterea soției sale. Probabil, copleșiți de sentimente, cei doi soți nici nu și-au mai găsit cuvintele.