Andreea Mantea, la mănăstire. Decizia radicală a vedetei

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România. Pe lângă faptul că apare zilnic pe micile ecrane, Andreea este o persoană care se implică în proiecte umanitare și oferă o mână de ajutor atunci când este posibil.

Andreea Mantea a ajuns la mănăstire

Recent, vedeta de la Kanal D a vizitat o mănăstire aflată la 27 de kilometri de Brașov, și a avut grijă să le facă cunoștință fanilor ei cu ce a descoperit acolo. Mănăstirea unde a mers Andreea Mantea este condusă de Maica Serafima, și include un orfelinat care îngrijește copile abandonate de părinți.

Vedeta de la Kanal D a fost impresionată de modul în care a fost primită.

Andreea Mantea a cunoscut-o pe Maica Serafima și pe fetele din așezământ, și i-a încurajat pe toți cei care au posibilitatea, să le ajute prin donații, să continue acest drum împreună. Mantea a lăsat și conturile unde se pot face donații.

Mă bucur enorm că am avut ocazia să ajung la ei și să îi cunosc. O puteți face și voi. E tare frumos la ei și au și o energie extrem de bună, care îți încarcă sufletul instant! Vă veți dori să reveniți! Maica Serafima face o treabă minunată de câțiva ani de zile, și își dorește să o facă în continuare! Mi-a răpuns fără ezitare atunci când am întrebat-o. Ba chiar ar lua-o de la capăt. Doar să poate sa ajute copilașii care au nevoie, a scris Andreea pe Facebook.

Postarea ei a ajuns la foarte multă lume care o urmărește pe vedetă și o îndrăgește. Mulți i-au lăudat gestul de a fi alături de cei nevoiași, spunând că ar trebui să existe mai mulți oameni care să doneze pentru cauze nobile.

Mănăstirea Marcus adăpostește și un orfelinat

Mănăstirea Marcus adăpostește și un orfelinat, așezământ al micilor orfane, numit Asociația de Binefacere Sfânta Iustina. Această asociație adăpostește copile orfane sau abandonate de părinții lor în maternitate.

Este prima casă familială din România, înălțată pe lângă o mânăstire de maici ortodoxe, care își propune să adăpostească copii nou-născuți, în timp ce toate celelalte instituții private de protecție a copilului aflat în dificultate adăpostesc copii de vârste mai mari.