Au sărbătorit 20 de ani de la căsătorie! Ce mult se iubesc

Au cea mai frumoasă poveste de iubire de la Hollywood. Pierce Brosnan și soția lui, Keely Shaye Smith, trăiesc o poveste de iubire ce ar putea să bată scenariului oricârui film de succes. Cei doi au săbătorit pe 4 august 20 de ani de când au devenit soț și soție.

Cei doi formează un cuplu de 27 de ani, dar au uimit pe toată lumea cu urările pe care și le-au făcut public pe rețelele de socializare, vrând să știe toată lumea că se iubesc mai mult pe zi ce trece, deși sunt împreună de aproape trei decenii.

„Încă ești alesul meu. Aniversare fericită de 20 de ani @piercebrosnanofficial. Îți mulțumesc pentru cadoul iubirii și prieteniei tale. Lumea este mai frumoasă cu tine în ea! 4-8-94/ 8-4-2001”, a scris Keely, fost jurnalist, notând și cele două date speciale din viața lor, ziua în care au început să formeze un cuplu 8 aprilie și ziua în care au devenit soț și soție – 4 august,alături de o poză de la nunta lor.

 

Nici actorul nu s-a lăsat mai prejos și și-a uimit fanii cu un mesaj emoționant și cu un colaj în care a pus două poze, una cu ei din tinerețe și una cu ei de acum.

„Aniversare fericită, iubita mea Keely, iubirea mea devine tot mai puternică pentru tine”, a scris Pierce.

*EXCLUSIVE* Pierce Brosnan arrives for a dinner date with his wife Keely Shaye Smith

 

Fostul James Bond a trăit o adevărată dramă în tinerețe. Soția și fiica lui au murit de cancer. A privit neputincios cum această boală cumplită i-a luat două dintre cele mai dragi ființe. Însă, actorul nu și-a pierdut speranța și și-a încercat din nou norocul în dragoste, cu fosta jurnalista Keely Shaye Smith, care s-a dovedit a fi marea lui iubire. Cei doi formează cel mai solid cuplu de la Hollywood.potrivit desprevedete.ro

Foto: Profimedia