ULTIMA ORA! Sosia Denisei Răducu, pe Aeroportul Herni Coandă. Călătorii au amuțit când au văzut-o: “Seamănă ca două picături de apă”

Sosia Denisei Răducu a fost văzută pe Aeroportul Henri Coandă. Românii care au iubit-o pe îndrăgita cântăreață au rămas muți de uimire de asemănarea dintre tânăra blondă și regretata artistă.

La 4 ani de la m0artea tulburătoare a Denisei Răducu, fanii nu au uitat-o. Un cititor a trimis pe adresa de pont wowbiz.ro imagini cu o tânără surprinsă pe Aeroportul Henri Coandă, care seamănă izbitor cu regretata artistă.
Sosia Denisei Răducu, văzută pe Aeroportul Henri Coandă. Asemănarea este izbitoare
Apariția unei tinere pe Aeroportul Henri Coandă i-a tulburat pe călătorii români. Această seamănă izbitor cu regretata cântăreață Denisa Răducu, solista cunoscută drept Denisa Manelista.

Asemănarea fizică este izbitoare. Tânăra blondă are strungăreață și alunită exact așa cum le avea și regretata Denisa.

Zâmbetul ei i-a făcut pe toți să-și amintească de regretata Denisa Răducu, care s-a stins din viața în urma unei b0li grele.

Potrivit informațiilor transmise de cititorul wowbiz.ro, pe adresa de pont, tânăra care seamănă cu Denisa Răducu nu are aceeași meserie, ci este pilot.

“Fata care seamănă cu regretata Denisa Raducu a fost văzută pe Aeroportul Henry Coandă. Sosia Denisei seamănă extrem de mult cu Denisa, ca două picături de apă, dar carierele celor două sunt total diferite. about: blankLearn more Denisa iubea muzica, iar sosia sa iubește cerul,

ea fiind pilot pe avion și elicopter. Am vrut să o salut, dar îmi era rușine și plus că din câte am văzut piloții sunt foarte protejați și nu oricine se poate apropia de ei.”, scrie cititorul wowbiz.ro.