Mărturia cutremurăt0are a tatălui celor doi gemeni m0rți în Ploiești. Ce spune despre mama copiilor: „Dacă erau cu mine, nu se întâmpla”

Detalii ș0cante ies la iveală în cazul celor doi copii căzuți de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Ultimele dezvăluiri, dar și acu zații, au fost făcute chiar de către tatăl celor doi copii, fostul soț al femeii care, în loc să își păzească gemenii, făcea live pe Facebook.

O traged1e a zguduit din temelii România, fiind vorba despre m0artea trag1că a doi copii gemeni, de doar doi ani și două luni, din Ploiești.

Cei mici abia ce se mutaseră alături de fratele lor de cinci ani, mama lor, actualul iubit al acesteia și o prietenă de-ale sale în apartamentul în care și-au găsit sfârșitul.

În jurul orei 21:00 s-a înregistrat primul apel la 112, conform căruia, un băiețel și o fetiță au căzut pe trotuarul din fața imobilului. Mai multe ehcipaje de P0liție și Ambulanță au ajuns la locul incidentului, fâcându-și loc printre martorii îngroziți care nu știau ce să facă în fața unei astfel de scene macabre. În tot acest timp, femeia care se presupune că le-a fost mamă copiilor

se afla în casă, alături de copilul de cinci ani și prietena acesteia. Făcea live pe Facebook și asculta manele, iar în timpul transmisiunii, pe care nu a oprit-o decât în momentul în care jandarmii și-au făcut apariția la ușa ei, s-au putut auzi sirenele echipajelor ajunse în fața blocului.

Tatăl gemenilor m0rți în Ploiești, șocat de traged1e. Ce spune despre mama copiilor
Șocat, tatăl copiilor spune că nu își explică în ce fel s-a ajuns la acest lucru, știind-o pe fosta lui soție ca fiind o femeie bună, care avea grijă de copiii ei și care îi răsfăța atunci când avea ocazia. Cu mintea tulburată, bărbatul a făcut și o acu zație, anume că prietena femeii, pe nume Alina, care se

afla alături de ea în casă la momentul traged1e1, ar fi fost cea care i-ar fi aruncat copiii pe fereastră. Această ipoteză nu este, însă, luată în considerare de oamenii legii.

„Am rămas șocat. Era bine, era bună, le aducea de toate, tot ce voiau ei. Când a bătut P0liția la ușă, Alina era în cameră cu copiii, unde s-a întâmplat acc1dentul, fosta mea s-a dus și a văzut cine e. Alina nu s-a dus.

Cred că ea i-a aruncat pe fereastră. Uite ce s-a ales de copii. Nu am ce să fac. Poate dacă erau cu mine, nu se întâmpla așa ceva”, a spus tatăl gemenilor.

Între timp, femeia a fost dusă la Spitalul de Psihiatrie, unde medicii spun că nu părea foarte afectată de cele întâmplate. În urma analizelor, s-a aflat că aceasta nu consumase nici băuturi alc00lice și nici dr0guri înainte de incident.

În fața P0liției, mama copiilor ar fi declarat că se afla într-o altă cameră a apartamentului, făcând curățenie. Imaginile de pe Facebook însă, o contrazic, fiind vorba despre minute întregi în care aceasta fusese activă pe platformă, iar gemenii săi își dădeau ultimele suflări pe caldarâm.

Potrivit Observator, atât fratele femeii, cât și mama sa adoptivă susțin că aceasta s-ar fi dedat unor activități la limita legii. S-ar părea că mama gemenilor s-ar fi ocupat o bună perioadă cu pr0st1tuț1a, mutându-se recent la oraș.

Comportamentul acesteia este unul neobișnuit pentru o persoană care și-a pierdut în doar câteva secunde doi dintre copii, și asta doar din cauza unei clipe de neglijență. scrie spynews.ro