Madalin Ionescu, in doliu: “Tatal meu s-a stins seara trecuta”

Madalin Ionescu trece momente extrem de grele. Tatal cunoscutului prezentator Tv a decedat. Anuntul trist a fost facut chiar de catre Madali pe pagina sa de Facebook.

Prezentatoru tv a dat detalii dureroase despre ceea ce s-a petrecut cu doar cinci minute inainte ca tatal sau sau sa moara.

“Tatal meu s-a stins seara trecuta… in prezenta mea si a mamei mele… Asa a fost sa fie, asa a ales, asa s-a intamplat. El … s-a numit Marin si s-a dus dincolo in preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a pretuit-o atat de mult !

Nu am trait niciodata un moment mai sfasietor ! Nu o sa pot uita vreodata contorsionarea aceea specifica momentului in care sufletul se desprinde de trup …si nici linistea de dupa. Tata s-a stins la cinci minute dupa ce, vazandu-i agonia, eu si mama l-am rugat pe Dumnezeu sa-i curme suferinta sau sa-l intareasca decisiv .

A fost cel mai bun tata, realmente ! Ne-a iubit pe toti fratii cu o dragoste desavarsita.

Pot sa spun despre el ca nu a facut rau nimanui, cel putin nu voit, constient. Si acest fapt … il cunosc toti cei care au interactionat cu el. Un om cu o vocatie umanista puternica si cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a marturisit-o pana la final, chiar si in fazele avansate ale afectiuni care l-a marcat in ultimii ani.

Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele romanesti . Unul dintre eroii tacuti si demni ai acestui neam. Nu s-a laudat niciodata cu meritele lui . Si-a facut cu ardoare datoria fata de tara, fara sa ceara aprecieri publice sau distinctii. A lasat ceva semnificativ in urma lui si cred ca acest fapt e un privilegiu al destinului.

Inaintea oricarei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atat sa va rog : iubiti-va parintii ! Mult ! In fiecare clipa . Nu pregetati sa faceti gesturi frumoase pentru ei. Cand se duc… golul lasat e urias . Regretele de asemenea … Parinti, iubiti-va copiii! Energia familiei e vindecatoare si unica!

Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti “, a scris Madalin Ionescu pe pagina sa de Facebook.