Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie la 64 de ani. Femeia de afaceri profită de soare și valurile Oceanului Pacific

Monica Tatoiu a lăsat agitația Capitalei și a plecat într-o vacantă alături de soțul ei pe plaiuri exotice. Mai exact, ea se află în Santa Catalina, o destinație din Oceanul Pacific. Ceea ce a surprins mai mulți internauți este ținuta îndrăzneață pe care a îmbrăcat-o femeia de afaceri. Iată cum arată Monica Tatoiu în costum de baie la 64 de ani.

La cei 64 de ani pe care îi are, Monica Tatoiu trăiește o viață la care multă lume doar visează. Femeia de afaceri călătorește și își petrece timpul fară să fie nevoita să se mai gândească la ziua de mâine, situația financiară pe care o are fiind una de invidiat.

Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie la 64 de ani
În ultima perioadă, Monica Tatoiu nu se mai stresează așa mult cum o face pe vremuri și prefera să-și ocupe timpul călătorind în multe vacanțe exotice. Chiar dacă a ajuns la vârsta de 64 de ani, femeia de afaceri este într-o formă de zile mari.

Monica Tatoiu se află în aceste zile în America, în Santa Catalina unde se bucură de plajă, soare și valurile Oceanlui Pacific. Femeia de afaceri a postat pe rețelele de socializare fotografii din zonă, alături de soțul ei și inclusiv în costum de baie.

Astfel, se vede cum la cei 64 de ani Monica Tatoiu este într-o formă foarte bună, potrivit okmagazine.ro.

“Santa Catalina, pe malul Pacificului, departe de zgomotul infernal al civilizaţiei. Doar simfonia valurilor (…) Astăzi am văzut nişte pisici de mare gigantice, diametru de 2 m, şi o colonie de stele de mare în care câteva perechi se drăgăleau.

Şi o murenă mare şi verde, care păzea un pui de rechin. Şi un de pisici de mare zburătoare. Şi am prins la întoarcere o furtună de nota 10. Tot tacâmul pentru o cantitate suficientă de adrenalină, cât să ucidă o vacă de lapte.

Ca să experimentezi trebuie să laşi la o parte frica. Puţină inconştienţă şi mori fericit…”, scrie Monica Tatoiu pe Facebook.

Ce pensie are Monica Tatoiu
Față de majoritatea pensionarilor din România, Monica Tatoiu o duce destul de bine. Ea are o pensie destul de frumoasă, respectiv 12.000 lei. Femeia de afaceri a explicat că această sumă se datorează faptului că și-a plătit mereu taxele și impozitele și, de altfel, a evitat să lucreze la negru de-a lungul timpului.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu provine dintr-o familie înstărită. Însă, consideră că o familie cu venituri mari nu trebuie să-și răsfețe prea mult copiii și să-i învețe să fie independenți.

”Am avut bani foarte mulți, doar că familia…Și asta nu înțeleg astăzi părinții cu bani din România. Dacă familia are bani și tu vrei ca banii pe care îi faci ca părinte să nu fie risipiți de odrasla ta, trebuie să-l înveți de mic să muncească, chiar dacă tu-ți permiți să-i dai bani ca el să nu muncească”, declara Monica Tatoiu într-un interviu pentru Antena Stars.

Ce meserie are fiul Monicăi Tatoiu
Chiar dacă apare mai tot timpul la televizor comentând diverse subiecte din viața politică, economică etc., Monica Tatoiu a reușit cu brio să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Celebra femeie de afaceri este căsătorită cu Victor Tatoiu de mai bine de 34 de ani. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Victor.

„El e constănțean, crescut la gura portului. Când el vorbește ar trebui să fie doar bip-uri. Jumătate din ce zice el ar fi doar bip-uri, că așa era în port. El întotdeauna îmi zice: «Dar pe mine de ce nu mă întreabă nimeni nimic?». Păi dacă tu vorbești, totul este doar bip, bip, dacă emisiunea se dă înainte de miezul nopții.

Victor m-a ponderat, însă. El e inginer de calculatoare. Noi ne-am completat. Așa am reușit să construim împreuna o familie din care poate să trăiască încă două generații din ce am strâns noi”, a spus Monica Tatoiu.