Horoscop 17-23 august 2021: Ploua cu NOROC peste 3 zodii

Berbec

Ai de rezolvat niște treburi foarte importante, așa că trebuie să te organizezi perfect pentru a termina totul la timp, și să ai parte și de o pauză.

Taur
Pentru tine, ziua începe foarte frumos, însă trebuie să dai dovadă de răbdare și să încerci să înțelegi motivul pentru care se întâmplă anumite lucruri.

Gemeni

Ai nevoie de o pauză, așa că e posibil să pleci undeva, într-o excursie scurtă după muncă sau chiar să îți faci planuri de concediu.

Rac

Ai certuri cu partenerul de viață, din cauza unor diferențe de percepție. Trebuie să comunici mai bine și să te faci înțeles.

Leu

Nu vrei să te îndrăgostești, dar dragostea poate fi foarte surprinzătoare și să te ia pe nepregătite. Mai bine o accepți!

Fecioară

Sunt ceva lucruri de care trebuie să te ocupi. Ai niște restanțe emoționale din trecut cu care trebuie să te confrunți.

Balanță

Ieși din zona ta de confort în această zi, dacă vrei să începi să trăiești viața pe care ți-o dorești și la care visezi de atâta vreme.

Scorpion

Nu te lăsa atât de influențat de părerile altora astfel încât să îți schimbi propriile convingeri.

Săgetător

Sfatul zilei pentru cei din zodia Săgetător este să planifice totul cu răbdare, fiindcă în caz contrar le pot scăpa anumite detalii deosebit de importante.

Capricorn

Zodia Capricorn trebuie să pună iubirea pe primul plan și să încerce să își găsească dragostea vieții sau măcar să iasă în oraș, ca să mai scape de singurătate.

Vărsător

Reușești să faci tot ceea ce ți-ai propus, dar un sfat bun ar fi să o iei mai încet, fiindcă te poți epuiza foarte rapid.

Pești

Te simți ca o un joc de noroc în propria viață, așa că trebuie să recapeți controlul și să te întrebi ce vrei tu, de fapt.