Imaginile incredibile cu Laurenţiu Reghecampf care spun totul despre relaţia cu Anamaria Prodan, în plin scandal

Imaginile incredibile cu Laurenţiu Reghecampf care spun totul despre relaţia cu Anamaria Prodan, în plin scandaI

Anamaria Prodan a postat pe Instagram un clip în care Laurenţiu Reghecampf are un mesaj clar pentru ea: te iubesc. Agentul îl ridică în slăvi pe soţul ei, asta chiar dacă în spaţiul public au apărut imagini în care Reghe se afla în compania altor femei.

„Reghecampf e soţul perfect şi tatăl perfect. Nu a trădat niciodată familia şi copiii. Este un exemplu demn de urmat. Asta spune toţi despre „soarele” nostru. Aşa e soţul meu în realitate. După fiecare antrenament, îmi trimite mesaj.

Nu trimite către Becali sau către dame de prin oraş. Nu stă în restaurante să bea până leşină, cum văd că se insinuează. Munceşte şi vine acasă, face avere pentru familia noastră, cumpără case copiilor, banii din conturi îi cheltuie numai pentru noi, familia lui”, a scris Prodan, pe contul personal de Instagram.

Laurenţiu Reghecampf a stabilit detaliile divorțului de Anamaria Prodan

Pe de altă parte, Reghe şi Prodan se află în centrul unui mare scandal, iar în spaţiul public a apărut informaţia că tehnicianul Craiovei ar fi dispus să le cedeze o sumă uriaşă celor două fete.

Conform ziare.com, Reghecampf vrea să le pună în conturi câte un milion de euro celor două fete pe care Prodan le are din prima ei căsnicie, Sarah şi Rebecca. Pe de altă parte, el ar urma să aibă grijă de Luca, copilul pe care îl are cu fosta soţie, Mariana, şi de Laurenţiu Reghecampf jr, cel pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan s-a dat în spectacol printre şeicii din Dubai

Anamaria Prodan s-a dat în spectacol printre şeicii din Dubai. Vedeta face senzaţie cu bolidul de senzaţie pe care îl conduce după ce a decis să părăsească România. Anamaria Prodan are un apartament de 4 milioane de euro şi ştie să se facă remarcată în momentul în care ajunge în faţa clădirii în care locuieşte.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf se laudă cu Lamborghiniul pe care îl deţine. O dovedeşte şi ultima postare de pe contul ei de Instagram, care a atras deja un număr important de aprecieri.