Cea mai fericita vaduva din Iasi! Marturia care lasa masca o tara intreaga. „A murit ca un carabus de mai. Bine ca s-a dus”

Soția unui ieșean care a mur1t după ce a bă ut spirt contrafăcut a devenit cunoscută în toată țara. Femeia a declarat public că a bă ut și ea spirt cu suc sau cu apă de nenumărate ori și că… așa se face la ei în sat. Acum, Agapia Teofan continuă seria dezvălurilor și mulțumește pentru m0artea soțului, pe care o aseamănă cu sfârșitul unui cărăbuș.

Soția unui ieșean care a murit după ce a bă ut spirt contrafăcut a devenit cunoscută în toată țara. Femeia a declarat public că a bă ut și ea spirt cu duve în urma consumului de alc00l sanitar contrafăcut. La nouă apariție pentru BZI, Agapia Teofan începe confesiunesuc sau cu apă de nenumărate ori și că… așa se face la ei în sat. Acum, Agapia Teofan continuă seria dezvălurilor și mulțumește pentru moartea soțului, pe care o aseamănă cu sfârșitul unui cărăbuș.

Văduva, cu zâmbetul pe buze, povestește că bărbatul a mur1t după ce a consumat spirt contrafăcut „cu mâinile și picioarele în sus… Asta este…”.