Sfatul zilei 17 septembrie 2021. Zodia care primeste o VESTE BUNA

Berbec

Treceți printr-o perioadă bună în care reușiți să echilibrați toate planurile vieții. Veți încerca să ajutați o rudă sau un prieten.ADVERTISEMENT

Taur 

Sunteți impresionați de o anumită persoană și vreți să aflați tot ce puteți despre ea. Este o zi în care ar trebui să-ți păstrezi echilibrul emoțional.

Gemeni

Aveți mai multe întâlniri importante. Nu încercați să vă schimbați doar pentru că așa credeți că ați putea obține ceea ce doriți. Cei din jur vă plac așa cum sunteți.

Rac

Căpătați încredere în voi. Trebuie să terminați un proiect important sau participați la o discuție. Lucrurile vor ieși așa cum ați plănuit.

Leu

S-au putea să apară un nou parteneriat din care să câștigi o sumă importantă de bani. Este bine să asculți și părerile celorlalți.

Fecioară

Este o perioadă bună pentru negocieri de orice fel. Trebuie să ai mai mare grijă la discursul tău, dacă vrei să obții rezultatele așteptate.

Balanță

Primești o sumă de bani de la un colaborator, așa că poți să-și faci planurile pentru weekend. Poate faci o vizită unor rude sau prieteni.

Scorpion 

Este un moment bun să analizezi ce ai reușit să faci în ultima perioadă și ce nu. Dacă nu ești mulțumit de rezultate poate ar fi momentul să faci unele schimbări.

Săgetător

Te simți destul de obosit în ultimul timp. Nu uita să te odihnești mai mult la finalul săptămânii. S-ar putea să te întâlnești cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ceva vreme.

Capricorn

Este posibil să apară un investitor pe care îl cauți de ceva vreme și să poți demara un proiect important.

Vărsător

Toate privirile sunt ațintite asupra ta. Se așteaptă să găsești o soluție pentru o problemă importantă. Este șansa ta să-i faci pe șefi să te vadă.

Pești

S-ar putea să primești vești importante. Apar și oportunități de a pleca în deplasări, delegații.