Cât a costat rochia de seară de la cununia Simonei Halep

Simona Halep a schimbat mai multe rochii în timpul cununiei de ieri, însă una a atras privirile tuturor invitaților– e vorba de rochia pe care a purtat-o pe seară, o rochie albă, lungă, fără bretele, accesorizată cu o fundă neagră și lungă.

Cu un machiaj discret, romantic și strălucitor, sportiva noastră a radiat în ziua cununiei. A avut aproape prietenii și familia și a părut mai fericită ca oricând.

La sosire în club, acolo unde au sărbătorit cununia, Simona Halep a purtat o rochie nude, lungă și plisată, cu dantelă în partea de sus a bustului. Look-ul romantic, simplu și elegant, a atras priviri, însă au fost și voci care au spus că s-ar fi așteptat la mai mult de la ținuta ei.

Când seara s-a lăsat peste petrecere, Simona Halep s-a schimbat și a uimit audiența! Sportiva noastră a apărut într-o

rochie albă și lungă, decoltată în partea de sus, fără bretele, și accesorizată cu o fundă neagră, foarte lungă. O ținută rafinată, spectaculoasă, dar simplă totodată.

Unica.ro a aflat ce casă de modă semnează această rochie și cât a costat ținuta!

Ei bine, este vorba despre un nume internațional, celebru, care îmbracă și vedetele de la Hollywood, mai exact Oscar de la Renta! Conform farfetch.com, rochia se vinde la prețul de 6,359 € și este realizată din mătase și lycra. SCRIE UNICA.RO