Horoscop Lună Plină, 21 septembrie 2021. SCHIMBARI MARI pentru 4 zodii

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Berbec
Berbecii se vor detașa cu ușurință de anumite aspecte t0xice din viața lor.

Se vor bucura de schimbări pe plan emoțional, care îi vor ajuta să depășească pierderi pe care cândva le-ar fi crezut imposibile. O stare de ușurare va veni odată cu aceste dispariții t0xice.

Sentimentul de vinovăție ar putea firesc să apară, dar este cel mai bun moment pentru a fi indulgenți cu propria persoană și a vă ierta.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Taur
Este momentul darurilor pentru Tauri. Vor fi surprinși din mai multe părți de gesturi de generozitate.

Prietenii și familia le vor mulțumi în diferite moduri pentru tot sprijinul și ajutorul oferite până acum.

Sunt predispuși spre emotivitate, întrucât informații importante pentru ei vor apărea, informații care îi vor ajuta să perceapă oamenii și situații cu mai multă claritate.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Gemeni
Gemenii vor avea simțurile ascuțite când vine vorba de situațiile de la locul de muncă.

Conflictele și confuziile ar putea apărea, dar Gemenii trebuie să adopte o poziție împăciuitoare, pentru că orice neînțelegere s-ar putea intensifica dacă este lăsată să escaladeze.

Este momentul potrivit pentru reglarea unor situații dificile sau încordate pentru că Luna Plină favorizează claritatea. Momentele de contemplare vor genera perspective și idei noi.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Rac
Preocupările Racilor pentru cultură, călătorii și religiozitate se vor intensifica. Vă veți simți mai apropiați de Divinitate, ceea ce vă va încuraja să luați decizii curajoase.

Vă veți clarifica câteva perspective de viitor și veți fi pregătiți să faceți niște pași concreți.

Fiind predispuși către emotivitate, Racii trebuie să se ferească de situațiile conflictuale.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Leu
Leii își vor atinge obiectivele financiare, întrucât această fază a lunii le influențează aspirațiile în materie de prosperitate. Veți fi mai conștienți de greșelile făcute până acum, care v-au împiedicat să evoluați.

De asemenea, veți scăpa de anumite persoane sau situații care v-au ținut în loc până acum. Este un moment potrivit pentru negocieri și proiecte.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Fecioară
Fecioarele vor trece printr-o resetare pentru că vor realiza ce persoane și situații din viața lor nu le sunt folositoare.

Niște informații importante le vor determina să se gândească mai bine ce merită și ce nu. Va fi o perioadă intens din punct de vedere emoțional. Stările prin care veți trece vor fi mai intense, dar tot ele vă vor ajuta să ajungeți într-un punct de maximă claritate.

Ar putea să apară tensiuni în relațiile de prietenie și de familie. Este important să nu le dați frâu liber.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Balanță
Anumite probleme de care nu erau conștiente până acum vor apărea în prim-planul Balanțelor. Este momentul revelațiilor, al schimbărilor și al situațiilor neașteptate.