Horoscop 20 – 27 septembrie 2021: Ploua cu NOROC peste 3 zodii

Berbec
Încearcă să petreci mai mult timp alături de cei dragi, poate plecați undeva sau faceți activități interesante împreună. Ai nevoie de o gură de aer.

Taur
E timpul să faci niște schimbări în viața personală și să renunți la activitățile care nu-ți fac plăcere. Nu are rost să-ți pierzi timpul cu unele lucruri.

Gemeni
Trebuie să-ți păstrezi cumpătul, mai ales în situațiile tensionate care ar putea apărea în această zi. Nu lăsa conflictele cu familia sau prietenii să te facă să spui lucruri pe care le-ai putea regreta.

Rac
Acceptă oamenii dragi așa cum sunt și nu le mai taxa orice greșeală. Nimeni nu este perfect și ar trebui să ai o atitudine mai tolerantă.

Leu
Încearcă să pui la punct sarcinile cu care ai rămas în urmă, altfel vor apărea altele și nu vei avea timp să le faci pe toate deodată. Organizează-te mai bine.

Fecioară
Ai grijă la cheltuieli. Chiar dacă situația financiară pare una satisfăcătoare în acest moment, ar putea apărea situații neprevăzute în care să scoți bani din buzunar.

Balanță
Nu lăsa comentariile răutăcioase ale unor persoane să-ți strice buna dispoziție. Bucură-te de această zi și petrece-ți timpul cu oamenii dragi.

Scorpion
Evită să te implici în conflictele altora, mai ales dacă problema nu te privește. Chiar dacă e vorba de familie sau prieteni, e mai bine să dai dovadă de imparțialitate.

Săgetător
Ar trebui să te relaxezi mai mult și să lași sarcinile de la job pentru altă zi. Profită de timpul liber și ocupă-te cu activități care îți fac plăcere.

Capricorn
Învață să accepți un refuz din partea unei persoane, indiferent că este vorba de viața personală sau carieră. Nu poți suferi la nesfârșit doar pentru că lucrurile nu au ieșit cum ai vrut.

Vărsător
Fă-ți curaj și pune-ți ideile în aplicare, mai ales că ai muncit mult la ele. Nu trebuie să de descurajeze atitudinea unor persoane care nu au încredere în tine.

Pești
Impune-te atunci când ceva nu îți convine. E mai bine să spui ceea ce gândești, dar fă-o într-un mod diplomat.