Filip, copilul lui Madalin Ionescu, are o problema de sanatate inca de pe vremea cand era foarte mic. Dureros ce i s-a intamplat recent baiatului

Cristina Siscanu a vorbit despre traumele pe care le-a suferit fiul ei vitreg, Filip, care are probleme de sanatate.

Fostul prezentator de televiziune Madalin Ionescu are trei copii din doua mariaje diferite. Este vorba despre doua fete si un baiat. Acesta din urma, pe nume Filip, are probleme de sanatate inca de pe vremea cand era foarte mic, din cauza unui vaccin. Actuala sotie a lui Madalin Ionesciu, are o relatie extrem de apropiata cu Filip. Jurnalista si-a deschis sufletul si a vorbit despre traumele prin care a trecut Filip.

„Filip a fost primul copil care mi-a spus „mama”, nu Petra. Suntem de noua ani impreuna, iar eu il iubesc foarte mult, am o slabiciune pentru el. El este deja mare, are 15 ani, si trebuie sa spun ca toata familia a suferit pentru el, pentru ca nu exista centre si specialisti care sa le faca mai usoara viata copiilor cum este Filip si sa ii ajute sa-si croiasca un drum in viata”, a explicat Cristina Siscanu pentru wowbiz.ro.

„A fost un caz alarmant, acum ceva timp, chiar pe strada noastra. Filip se juca mereu cu un vecin al nostru, de-o varsta cu el. Se intelegeau foarte bine si erau de nedespartit. La un moment dat, insa, fratele baietelului l-a certat de fata cu Filip. I-a poruncit practic sa nu se mai joace niciodata cu el ca nu vorbeste bine, ca nu tine obiectele cum trebuie in mana. Iar pustiul respectiv nu s-a mai apropiat de Filip de atunci, l-a ocolit.

A fost o mare lovitura, o trauma pentru el. L-am dus la logoped, la psiholog, dar degeaba. Din momentul acela, cand a fost jignit asa, nu s-a mai apropiat de un copil care sa nu fie special”, a povestit jurnalista.

Fostul prezentator de televiziune Madalin Ionescu este casatorit cu Cristina Siscanu. Aceasta este cea de-a doua casnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au impreuna o fetita, Petra. Din primul mariaj, Madalin Ionescu are doi copii: Stefania si Filip.