Sfatul zilei 29 septembrie 2021. Zodia care primeste 2 VESTI BUNE

Berbec
Decizie radicală privind viața personală. E momentul să pui piciorul în prag și să alegi drumul pe care vrei să mergi mai departe.

Taur
Se anunță o serie de probleme, majoritatea dintre ele fiind strict legat de bani. Nu sunt excluse certurile și discuțiile pe această temă.

Gemeni
Lipsa de comunicare cu partenerul de viață poate duce la niște neînțelegeri majore. Ai grijă cum decurg lucrurile, poate ajungi singur.
Rac
Acordă mai multă atenție problemelor medicale. Nu mai amâna vizita la doctor și descoperă care sunt neplăcerile cu care te confrunți.

Leu
Nu mai neglija semnalele pe care le primești de la o persoană din cercul de prieteni. Sunt șanse mari să ajungeți împreună.

Fecioară
Spune lucrurilor pe nume. Renunță la compromisuri și axează-te mai mult pe sinceritate și dreptate, numa așa vei reuși în viață.

Balanță
Pot apărea discuții la locul de muncă, în special cu superiorii care nu par să fie de acord cu părerile și ideile tale. Ai mare grijă.

Scorpion
Informațiile pe care le comunici sunt foarte importante, de aia toată lumea vrea să știe ce mai ai de spus. Ești ca un burete de noutăți.

Săgetător
Astrele te sfătuiesc să amâni investițiile pentru o altă dată, în caz contrar s-ar putea să pierzi sume uriașe. Nu te arunca cu capul înainte.

Capricorn
E nevoie să fii mai pozitiv și optimist. Nu mai pune răul la înaintare și încearcă să vezi partea plină a paharului, a vieții tale.

Vărsător
Învață să ai mai multă încredere în tine. Ambiția nu-ți lipsește, dar trebuie să lucrezi la partea cu stima de sine și cu aprecierea.

Pești
Vrei să faci lucrurile numai așa cum îți place ție, dar asta îi scoate din minți pe ceilalți. Cât să mai accepte să-i conduci?