Știre de ULTIMA ORĂ! De la 1 februarie dispar definitiv ȚIGĂRILE

Un analist american a publicat un nou studiu cu privire la ț1gări. Potrivit lui, ț1gările vor dispărea de pe piață în următoarea perioadă. Acesta mai precizeaz că industria tut unului trece printr-o serie de schimbări fundamentale.

Ț1gările ar putea dispărea complet de pe piață

Analistul Adam Spielman a publicat, marți, un studiu care arată că giganții din domeniul tut unului trebuie să își îndrepte atenția spre alternativele la ț1gări, având în vedere că industria trece printr-o serie de schimări fundamentale și se îndepărtează de ț1gările clasice.

În studiu citat de către Bloomberg este notat faptul că numărul copiilor care s-au apucat de fumat a scăzut cu aproape 75 de procente în ultimii 20 de ani.

În plus, consumul de tutun în rândul bărbaților este în declin pentru prima dată în istorie, motiv pentru care producția s-a păbuș1t în ultimii ani.

Așadar, potrivit studiului, ț1gările clasice ar putea dispărea de pe piață până în anul 2050 în SUA, Australia și în multe țări din Europa și America Latină.
Compania Philip Morris consideră că ț1gările clasice ar putea deveni demodate

Cunoscuta companie care deține brandurile Marlboro și Chesterfield este de părere că ț1gările clasice ar putea începe să fie considerate demodate, motiv pentru cre consumatorii vor renunța la ele în următorii 10 ani.

Așadar, compania americană se pregătește pentru acest moment, devenind unul dintre primii giganți din industrie care au introdus alternative pentru fumăt0ri.

Totuși, este de menționat că acest trend nu se regăsește în toate statele lumii. Franța, China și Rusia ar putea rămâne la ț1gările clasice și după anul 2050.